Close

Til inspirasjon

Målrettede. Tøffe. Innovative. Viljesterke. Energiske.

Det siste halvåret har jeg fått øynene opp for mennesker som ønsker å gjøre en forskjell. Engasjerte mennesker som jobber for det de virkelig interesserer seg for. De står opp om morgenen med en visjon om å oppnå noe spesielt. Dette er mennesker som har mange baller i lufta, og som ser på enhver utfordring som en mulighet til å lære mer. De trosser janteloven, står på og gir ikke opp.

Her er to av dem:

Uten navn

21 år. Elise Hisdal Johannessen er ei jente jeg nylig møtte. Hun er inspirerende og tøff, jordnær og engasjert. Elise blogger om virkelighetsnære og gjenkjennbare temaer, og folk flest (inkludert meg selv) har virkelig noe å lære av denne fantastisk flotte jenta. Med utgangspunkt i egne erfaringer formulerer hun fengende budskap, og på ulikt vis vil hver og en av oss kunne gjenkjenne seg i et og annet innlegg. Ta en titt. Les, lær og bli inspirert; http://elisehisdal.no/

_______________________________

Uten navn-1

22 år. Kathrine Bergstå er ei tøff jente med bein i nesa. Hun er positiv og livlig, inkluderende og interessert. Kathrine fullførte bachelor i fjor og skal nå lansere et eget konsept. Beundringsverdig! Hun er sterk, ærlig og åpen for det aller, aller meste. Tankene og meningene hennes er reflekterte, og når hun vet hva hun vil er det ingenting som stopper henne. Hun er allsidig, flink og tilpasningsdyktig. Ei nydelig jente!
Hittil har jeg lært mye av Kathrine, men kanskje spesielt en ting; negative mennesker som ikke støtter deg har man ikke tid til å bruke krefter på! Basta!

_______________________________


Hvordan fikk jeg kontakt med disse jentene?
I fjor høst var jeg på et arrangement i regi av Høyskolen Kristiania der Kathrine var en av foredragsholderne. Tema var «self-branding». Kathrine snakket om sine erfaringer, og fortalte om hvordan hun var kommet dit hun er i dag. Tankene mine spant i ettertid rundt ordene hun hadde formidlet, og jeg bestemte meg for å sende henne en melding på Facebook. Åpen og inkluderende som hun er foreslo hun en kaffe med det samme. Er det mulig? tenkte jeg. Finnes det faktisk mennesker som er villige til å sette av tid til å møte vilt ukjente? Jeg er imponert! Det var alt annet enn forventet. Siden har vi holdt kontakt, og jeg storkoser meg i hennes selskap.
Kathrine tipset meg om bloggeren Elise etter å ha uttrykt et ønske jeg selv hadde om å begynne å blogge. Jeg leste innleggene; fengende og givende tekster. Igjen bestemte jeg meg for å sende melding til en person jeg på ingen måte hadde noe kjennskap til fra før. Jeg var nysgjerrig, og lurte på om det var noen råd å hente fra ei som holdt på med akkurat det jeg selv ønsket å begi meg ut på. Hvordan reagerte Elise? Jo, på nøyaktig samme måte som Kathrine! Disse to må være definisjonen på imøtekommende mennesker.

Både Kathrine og Elise har «sparket meg bak», og fått meg til å innse at mye ikke er så farlig som det kanskje kan virke som -dersom man vil noe nok så får man det til. Jeg er evig takknemlig for at jeg har fått få lov til å bli kjent med disse flotte jentene. To jenter som vet å konsentrere seg om de riktige tingene. De er åpne, støtter opp og kommer med konstruktive tilbakemeldinger. Tusen takk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *