Close

Fra meg til deg (og meg)

Untitled-11

Prøv
-Det er skummelt og ubehagelig, men du har lyst? Ja, da synes jeg at du skal prøve! Det er alltid en risiko for at noe kan gå galt -slik vil det bestandig være. Dersom det skulle få et uheldig utfall, da har du lært. Du blir ikke bedre av å skygge unna alt det du frykter. Ta sjansen! Du blir erfaringer rikere.

Eliminer negativitet
-Det som ikke gjør deg godt fortjener ingen plass i livet ditt. Hvorfor bruke tid på negativitet når det finnes så mye annet som det er verdt å konsentrere seg om? Finn ut hva det er som gir energi, og hva det er som gjør deg til et bedre menneske -og fokuser på dette.

Gjør som du vil
-Ikke følg andres drømmer og ønsker, men følg dine egne. Trives du i jobben du har? Studerer du noe som interesserer deg? Bor du i de rette omgivelsene? Ikke? Gjør noe med det. NÅ!

Skriv
-Så fort det oppstår kaos i hodet ditt, skriv det ned. På ark eller på pc. Stikkord eller lange avhandlinger. Enkelte ganger kan det være vanskelig å finne de riktige ordene. Kanskje er du redd for å bli misforstått? Men ingen behøver å se det du skriver.

Vær tålmodig
-Ting går deg kanskje imot nå, men det betyr ikke at det alltid vil være slik. Veldig mye blir bedre med tiden. Du ser det kanskje ikke? Jeg liker å tro at det ordner seg. Husk at man uten motgang ikke vil klare å sette pris på de gode stundene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *