Close

Fra da til nå

Nesten et år har gått. Ett år siden jeg postet forrige innlegg her. Hvorfor? Det er mange grunner til akkurat det.

Det har skjedd så mye. Ord strekker ikke til.  De som kjenner meg godt vet mye, andre ikke.

Well Behaved Daily

I januar i fjor kastet jeg meg på blogg-bølgen, og det var etter mitt første møte med Elise Hisdal Johannessen. Ei jente som i dag er en av mine nærmeste venninner. Helt rå!

Vi konkluderte fort med at vi ønsket det samme; å bidra med noe for noen, motivere, inspirere, og bygge opp under unge.

Begge har vi hatt utfordringer knyttet til dårlig selvfølelse. Hvorfor ikke bruke det vi har lært og erfart til å prøve å hjelpe andre? Sammen bestemte vi oss for å starte Well Behaved Daily. Et nettmagasin som skal være en arena der vi ønsker å fremme åpenhet og ærlighet.

For min egen del handlet det i all hovedsak om å gjøre noe for broren min som fortsatt levde på det tidspunktet. Jeg ville bevise for han at det finnes så mange ulike personer der ute, og at det finnes ikke noen fasit på hvordan man skal være, og hva man skal gjøre.

Nå, i ettertid, ser jeg at jeg gjør det jeg gjør også for å synliggjøre det samme, for andre, men også for meg selv.

Jeg har skrevet siden forrige innlegg, men med base et annet sted. Blant annet følgende:

Well Behaved Daily (WBD) ble lansert 1. august 2016. Vi er i gang, og utvikler oss litt etter litt. Et team av skribenter bidrar stadig med flotte tekster, og en rekke gjesteskribenter likeså.

img_2841

Digital markedsføring

Grunnen til at jeg startet å blogge et år tilbake i tid har jeg nevnt her tidligere: «Mitt ønske er å prøve å bidra med noe av det jeg har som utgangspunkt. Jeg vil inspirere og støtte opp, engasjere og hjelpe. Selv har jeg kommet langt bare ved å lese og snakke med mennesker med lignende erfaringer.»

Og: «Jeg vil bli flinkere til å skrive, formidle og uttrykke meninger. Å publisere det jeg skriver fører til at jeg må tenke og reflektere over hvordan det jeg skriver, oppfattes og tolkes. En god øvelse! Formuleringene mine skal bli bedre og ordforrådet større.»

Når jeg nå setter i gang igjen så fortsetter jeg med samme ønske som sist, men jeg har nå fått enda en motivasjonsfaktor -og det er at jeg i studiesammenheng har valgt valgfaget digital markedsføring. Flere av de kommende innleggene vil med andre ord være mer fagrelaterte enn tidligere. Men i tillegg vil jeg skrive om andre ting som også interesserer meg.

 

// Ingvild

5 thoughts on “Fra da til nå

  1. Hei Ingvild, takk for at du deler og for din åpenhet. Jeg tror den vil gjøre deg godt og jeg tror på deg når jeg leser at du vil jobbe med å utvikle deg gjennom dette semesteret. Det er slikt vi håper på, vi som er så heldige å få være inspiratorer, litt coach og ikke minst ha muligheten til å lære sammen med dere.
    Du og venninen din VIL noe, vil bety noe. Det kan du bruke alt du lærer i dette kurset til å få til. Dere trenger lesere, noen som tar stilling til det dere skriver og formidler, og gjennom analysene av nettsidene kan dere finne ut hva som engasjerer, hvem som blir engasjert og mye mer.
    Lykke til dette semesteret!
    Hilsen fra Arne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *